Teraz jest 06.12.2019, 03:32



Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
[F2] Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 27.11.2016, 23:11
Posty: 16
Podziękował: 1
Pomógł: 0

Silnik: BNM-1.4 TDI 70KM
Skrzynia: inny model
Samochód: Fabia II Kombi
Rok prod.: 2009
Województwo: podkarpackie
Post Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
Witam,
CZy do takiej deski jak w zalaczniku moge zamontowac radio fabryczne np skoda dance ? Dodatkowo chcialbym zapytac czy jest mozliwosc montazu termometra tak aby pokazywal na radiu temperature


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


27.11.2016, 23:34
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29.10.2009, 22:58
Lokalizacja: prowincja
Posty: 12101
Podziękował: 176
Pomógł: 369

Silnik: inny silnik
Skrzynia: inny model
Samochód: 1Z5/K12
Rok prod.: 2012/2005
Województwo: podkarpackie
Post Re: Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
Duże radio założysz po wymianie obecnej konsoli na taką:

http://allegro.pl/fabia-ii-konsola-srod ... ml#thumb/1

Temperatura to chyba powinna być pokazywana na wyświetlaczu między zegarami.

_________________
O współczesnej drogowej pomroczności dziennej: http://tinyurl.com/jenvmux
Proste jedzenie: https://prostejedzenieblog.wordpress.com
Skrót od tysiąca to "tys.", a nie "tyś". "Tyś" znaczy "ty jesteś".


27.11.2016, 23:39
Zobacz profil WWW
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01.02.2009, 21:30
Lokalizacja: Świetochłowice
Posty: 5240
Podziękował: 147
Pomógł: 491

Silnik: AXR-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: GGV - 5b.
Samochód: Ambiente
Rok prod.: 05.2007
Województwo: śląskie
Post Re: Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
weuek napisał(a):
Temperatura to chyba powinna być pokazywana na wyświetlaczu między zegarami.

Jak jest komputer pokładowy a tu go chyba brak skoro o to pyta.


lukasz921, jakbyś przyjechał do mnie to mogę dołożyć komputer pokładowy jeśli licznik na to pozwoli.
Jakbyś znał numer licznika to można sprawdzić czy da radę.

_________________
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Seat, Audi, VW. 510 150 407


28.11.2016, 01:35
Zobacz profil

Dołączył(a): 01.12.2016, 15:10
Posty: 5
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: AME-1.4 8V 68KM
Skrzynia: FDM - 5b.
Rok prod.: 1999
Województwo: świętokrzyskie
Post Re: Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
To prawda, gdyby miał to by nie zadawał pytań.

_________________
części samochodowe na autingo


01.12.2016, 16:16
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31.12.2016, 11:32
Posty: 4
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: BBM-1.2 6V 60KM
Skrzynia: EYW - 5b.
Samochód: Fabia II
Rok prod.: 2010
Województwo: lubelskie
Post Re: Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
podłącze sie do tematu zeby nowego nie otwierać, czy do fabi II jak kupie radio swing bez kodu da rade je odblokowac na podstawie vinu? ktos moze sie tym na forum zajmuje ? jaki ewentualnie koszt? z gory dzieki za info


01.01.2017, 15:34
Zobacz profil
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01.02.2009, 21:30
Lokalizacja: Świetochłowice
Posty: 5240
Podziękował: 147
Pomógł: 491

Silnik: AXR-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: GGV - 5b.
Samochód: Ambiente
Rok prod.: 05.2007
Województwo: śląskie
Post Re: Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
sagi, tu Ci pomogą:
http://www.kody-radio.pl/samochody/skoda

_________________
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Seat, Audi, VW. 510 150 407


01.01.2017, 15:43
Zobacz profil

Dołączył(a): 27.11.2016, 23:11
Posty: 16
Podziękował: 1
Pomógł: 0

Silnik: BNM-1.4 TDI 70KM
Skrzynia: inny model
Samochód: Fabia II Kombi
Rok prod.: 2009
Województwo: podkarpackie
Post Re: Kombi czy mozna zamontowac radio fabryczne SKODA
U mnie wymiana radia sfinalizowana.
Radio Dance 140 pln i Polka 2 din z ramką 116 pln calosc w ASO.


04.02.2017, 22:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL