Teraz jest 04.07.2020, 04:53



Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
[F2] Radio wszystkomające 
Autor Wiadomość
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19.11.2009, 22:35
Lokalizacja: Brzeg, Ruda Śląska, Oława, Wrocław
Posty: 2079
Podziękował: 7
Pomógł: 150

Silnik: CAYB-1.6 TDI 90KM
Skrzynia: KFK - 5b.
Samochód: Fabia II Monte Carlo 133 KM/336Nm
Rok prod.: 2011
Województwo: opolskie
Post Re: Radio wszystkomające
kapi
Ok spoko ale ja jeszcze nie mam wyjścia z radia na zewnątrz deski.

_________________
Chcesz doposażyć swój samochód od strony elektrycznej? Zapraszam do mnie. Doświetlanie statyczne, dynamiczne, ESP, TMP, tempomat, PDC, OPS i inne cuda. Montaż oraz kodowanie. Pisz a na pewno pomogę. Robię mechanikę jak i elektrykę.
.


03.06.2017, 16:32
Zobacz profil WWW GG

Dołączył(a): 29.05.2017, 04:08
Posty: 4
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: BLS-1.9 TDI 105KM
Skrzynia: EYW - 5b.
Rok prod.: 2010
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Radio wszystkomające
A tutaj trochę tańsza wersja radia które prawie wszystko ma [emoji12]

https://youtu.be/RJSyvP-qp3w

Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka


07.06.2017, 07:46
Zobacz profil
Partner FabiaClub.pl
Partner FabiaClub.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23.01.2011, 09:47
Lokalizacja: Śląsk
Posty: 5295
Zdjęcia: 0
Podziękował: 101
Pomógł: 128

Silnik: inny silnik
Skrzynia: inny model
Samochód: Octavia III FL 1.0 TSI
Rok prod.: 2018
Województwo: śląskie
Post Re: Radio wszystkomające
chabi87 bez sensu takie radio montować.

_________________
Jest viewtopic.php?f=27&t=24816
Była viewtopic.php?f=27&t=18193


07.06.2017, 19:22
Zobacz profil Album osobisty

Dołączył(a): 29.05.2017, 04:08
Posty: 4
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: BLS-1.9 TDI 105KM
Skrzynia: EYW - 5b.
Rok prod.: 2010
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Radio wszystkomające
2.0-16v Michał napisał(a):
chabi87 bez sensu takie radio montować.
Rozwiń myśl proszę, bo poznałem kilka osób które takowe zamontowali u siebie i sobie chwalą

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka


11.10.2017, 07:35
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25.04.2007, 09:03
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 11
Podziękował: 2
Pomógł: 0

Silnik: CGGB-1.4 16V 86KM
Skrzynia: inny model
Samochód: Fabia II FL Style Combi
Rok prod.: 2010
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Radio wszystkomające
Jeśli znacie kogoś kto jest w stanie dostarczyć i zamontować radio i kamerę cofania to proszę o kontakt.

http://fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?f=4&t=23985

_________________
Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, jak mój dziadek
A nie wrzeszcząc z przerażenia, jak jego pasażerowie


18.06.2018, 08:00
Zobacz profil

Dołączył(a): 06.04.2006, 23:56
Lokalizacja: Zabrze
Posty: 2267
Zdjęcia: 8
Podziękował: 10
Pomógł: 99

Silnik: CJZD-1.2 TSI 110KM
Skrzynia: O2U - 6b, OAM - AUT (1.2TSI 110KM)
Samochód: F3 MC
Rok prod.: 2015
Województwo: śląskie
Post Re: Radio wszystkomające
Pisz do kolegi pab567 (skodaclub)

_________________
Sprzedaję : > na allegro < lub > na OLX <
F1 - sprzedana Obrazek
OII - sprzedana Obrazek
F3 - obecnie Obrazek


18.06.2018, 08:56
Zobacz profil GG Album osobisty
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25.04.2007, 09:03
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 11
Podziękował: 2
Pomógł: 0

Silnik: CGGB-1.4 16V 86KM
Skrzynia: inny model
Samochód: Fabia II FL Style Combi
Rok prod.: 2010
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Radio wszystkomające
Ktoś się bawił takim radiem?

https://www.aliexpress.com/item/Dual-Core-1-6GHZ-Two-Din-7-Inch-Android-Car-DVD-Player-For-VW-Volkswagen-Golf/1977409642.html?spm=2114.search0104.3.123.87de30a7UP7DfI&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10065_10151_10344_10068_10342_10343_10322_10340_10341_10548_10193_10696_10084_5722520_10083_10618_10304_10307_10820_10821_10302_10843_10059_5722620_5722920_5722720_5722820_100031_10319_10103_10624_10623_10622_10621_10620_5723120,searchweb201603_50,ppcSwitch_5&algo_expid=d4bcaa7d-dae5-4b0a-a5df-8a09b7741751-15&algo_pvid=d4bcaa7d-dae5-4b0a-a5df-8a09b7741751&priceBeautifyAB=0

Obrazek

_________________
Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, jak mój dziadek
A nie wrzeszcząc z przerażenia, jak jego pasażerowie


18.06.2018, 14:11
Zobacz profil
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19.11.2009, 22:35
Lokalizacja: Brzeg, Ruda Śląska, Oława, Wrocław
Posty: 2079
Podziękował: 7
Pomógł: 150

Silnik: CAYB-1.6 TDI 90KM
Skrzynia: KFK - 5b.
Samochód: Fabia II Monte Carlo 133 KM/336Nm
Rok prod.: 2011
Województwo: opolskie
Post Re: Radio wszystkomające
Zaktualizuję trochę. Miałem A, miałem C a mam E z menu CAR i innymi bajerami. Dwie czapki pieniędzy ale w mojej opinii warto było wydać. Możliwości wersji E do A to kosmos. I AA dyiaa jak należy. Do tego zrootowany telefon i możliwości już są nieograniczone by korzystać z możliwości radia.

_________________
Chcesz doposażyć swój samochód od strony elektrycznej? Zapraszam do mnie. Doświetlanie statyczne, dynamiczne, ESP, TMP, tempomat, PDC, OPS i inne cuda. Montaż oraz kodowanie. Pisz a na pewno pomogę. Robię mechanikę jak i elektrykę.
.


18.06.2018, 22:20
Zobacz profil WWW GG
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19.11.2009, 22:35
Lokalizacja: Brzeg, Ruda Śląska, Oława, Wrocław
Posty: 2079
Podziękował: 7
Pomógł: 150

Silnik: CAYB-1.6 TDI 90KM
Skrzynia: KFK - 5b.
Samochód: Fabia II Monte Carlo 133 KM/336Nm
Rok prod.: 2011
Województwo: opolskie
Post Re: Radio wszystkomające
zoomee
Skontaktuj się z chabi87 i weź RCD340. sam mam i ma wszystko czego potrzebuję w swojej fabii. W octawi zaś mam MIB STD2 z YETI. Jest to dużo lepsza alternatywa. Ale też dużo droższa.

_________________
Chcesz doposażyć swój samochód od strony elektrycznej? Zapraszam do mnie. Doświetlanie statyczne, dynamiczne, ESP, TMP, tempomat, PDC, OPS i inne cuda. Montaż oraz kodowanie. Pisz a na pewno pomogę. Robię mechanikę jak i elektrykę.
.


18.06.2018, 22:30
Zobacz profil WWW GG
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25.04.2007, 09:03
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 11
Podziękował: 2
Pomógł: 0

Silnik: CGGB-1.4 16V 86KM
Skrzynia: inny model
Samochód: Fabia II FL Style Combi
Rok prod.: 2010
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Radio wszystkomające
MIB STD2 takie jak to?
http://allegro.pl/navi-radio-nawigacja-seat-mib-std-2-pq-alhambra-i7263538295.html

Biorąc pod uwagę, że chabi87 ma RCD340 za 1150, to wydaje się dobrą alternatywą.

_________________
Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, jak mój dziadek
A nie wrzeszcząc z przerażenia, jak jego pasażerowie


18.06.2018, 22:41
Zobacz profil
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19.11.2009, 22:35
Lokalizacja: Brzeg, Ruda Śląska, Oława, Wrocław
Posty: 2079
Podziękował: 7
Pomógł: 150

Silnik: CAYB-1.6 TDI 90KM
Skrzynia: KFK - 5b.
Samochód: Fabia II Monte Carlo 133 KM/336Nm
Rok prod.: 2011
Województwo: opolskie
Post Re: Radio wszystkomające
Też podejdzie ale pamiętaj że będzie wymagać założenia patcha na ochronę komponentu. I tu zaczynają się koszty.
Zapytaj pab567 o już gotowe MIB STD2

_________________
Chcesz doposażyć swój samochód od strony elektrycznej? Zapraszam do mnie. Doświetlanie statyczne, dynamiczne, ESP, TMP, tempomat, PDC, OPS i inne cuda. Montaż oraz kodowanie. Pisz a na pewno pomogę. Robię mechanikę jak i elektrykę.
.


19.06.2018, 08:12
Zobacz profil WWW GG
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25.04.2007, 09:03
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 11
Podziękował: 2
Pomógł: 0

Silnik: CGGB-1.4 16V 86KM
Skrzynia: inny model
Samochód: Fabia II FL Style Combi
Rok prod.: 2010
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Radio wszystkomające
Dziękuje, tak zrobię.

Kusi mnie jeszcze to Androidowe. Masz jakieś doświadczenia z tymi radiami?

_________________
Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, jak mój dziadek
A nie wrzeszcząc z przerażenia, jak jego pasażerowie


19.06.2018, 08:43
Zobacz profil
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19.11.2009, 22:35
Lokalizacja: Brzeg, Ruda Śląska, Oława, Wrocław
Posty: 2079
Podziękował: 7
Pomógł: 150

Silnik: CAYB-1.6 TDI 90KM
Skrzynia: KFK - 5b.
Samochód: Fabia II Monte Carlo 133 KM/336Nm
Rok prod.: 2011
Województwo: opolskie
Post Re: Radio wszystkomające
Bawiłem się podobnym w passacie kolegi. Kwestia przyzwyczajenia się od obsługi radia. Dla mnie trochę zawiłe. Całkiem przyjemne radio.
Ale dźwięk jak dla mnie dużo gorszy niż radia seryjnego.

_________________
Chcesz doposażyć swój samochód od strony elektrycznej? Zapraszam do mnie. Doświetlanie statyczne, dynamiczne, ESP, TMP, tempomat, PDC, OPS i inne cuda. Montaż oraz kodowanie. Pisz a na pewno pomogę. Robię mechanikę jak i elektrykę.
.


22.06.2018, 07:53
Zobacz profil WWW GG
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20.03.2008, 10:45
Lokalizacja: Mińsk-Maz.
Posty: 1541
Zdjęcia: 0
Podziękował: 4
Pomógł: 56

Silnik: CGGB-1.4 16V 86KM
Skrzynia: LVA - 5b.
Samochód: Ambition plus
Rok prod.: 2013
Województwo: mazowieckie
Post Re: Radio wszystkomające
Odgrzeję kotleta bo półtora roku w elektronice toż to "epoka".
Co sądzicie o radyjkach na androidzie,może ktoś użytkuje?


07.01.2020, 20:33
Zobacz profil

Dołączył(a): 21.03.2020, 22:25
Posty: 1
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: CAYA-1.6 TDI 75KM
Skrzynia: inny model
Rok prod.: 2010
Województwo: warmińsko-mazurskie
Post Re: Radio wszystkomające
tomek-u napisał(a):
Odgrzeję kotleta bo półtora roku w elektronice toż to "epoka".
Co sądzicie o radyjkach na androidzie,może ktoś użytkuje?


Witam, jestem nowym klubowiczem i od 2 tygodni posiadaczem nowego chińskiego radia android 2din w mojej skodzie Fabi II, z 2010r.
radio kupione na polskim serwisie aukcyjnym z roczną gwarancją za 500 PLN bez kamery cofania (teraz trochę żałuję ale idzie dokupić)
no i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne pasuje jak ulał oznaczenia radia to niby RK - A718

https://allegro.pl/oferta/radio-navi-an ... gKNOPD_BwE

Tak wygląda... Android w naszym jezyku ale wiekszość ustawień serwisowych przetłumaczone z chińskiego na angielski i to w taki sposób że cieżko ogarnąc
ale wstępnie jestem zadowolony, GPS na Mapach Google super, spotify bez zarzutu i inne radia internetowe również po podłączeniu internetu z telefonu, radio normalne i tu zaczyna się trochę problem bo walcze z trzaskami i słabym zasięgiem
mam biedną wersję skody więc i z szyny can nie ma co pokazywać oprócz ilości paliwa, przejechanych km pasów temperatury itd :)
będe testował i kombinował dalej, gdyby ktoś miał pomysł na trzaski w radio już po podłączeniu separatora to proszę o kontakt :)
pozdrawiam


21.03.2020, 22:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL