Teraz jest 21.01.2019, 12:08



Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Radio sony, pioneer 
Autor Wiadomość
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01.02.2009, 21:30
Lokalizacja: Świetochłowice
Posty: 5134
Podziękował: 144
Pomógł: 470

Silnik: AXR-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: GGV - 5b.
Samochód: Ambiente
Rok prod.: 05.2007
Województwo: śląskie
Post Re: Radio sony, pioneer
weuek napisał(a):
Wyświetlają się tagi albo chociaż nawy plików?


Nie. Mnie to jednak nie przeszkadza. Działa błyskawicznie i nie kosztuje wiele (w porównaniu z np. Yaoturem).

_________________
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Seat, Audi, VW. 510 150 407


03.01.2019, 23:47
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29.10.2009, 22:58
Lokalizacja: prowincja
Posty: 11354
Podziękował: 171
Pomógł: 366

Silnik: inny silnik
Skrzynia: inny model
Samochód: elegancka octavia
Rok prod.: 2012
Województwo: podkarpackie
Post Re: Radio sony, pioneer
Jak pisałem wielokrotnie, dla kogoś z dużą kolekcja muzyki w aucie takie coś się zupełnie nie nadaje. Zwłaszcza, że dobre używane radio z USB kosztuje ~stówkę. No chyba, że ten AUX kablem do telefonu jakoś tą anachroniczność niweluje (nie korzystałem nigdy).

_________________
O współczesnej drogowej pomroczności dziennej: http://tinyurl.com/jenvmux
Proste jedzenie: https://prostejedzenieblog.wordpress.com
Uwielbiam mantrować o beleczce w nowych kompaktach.


03.01.2019, 23:54
Zobacz profil WWW

Dołączył(a): 25.07.2018, 22:18
Posty: 42
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: ATD-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: EMD - 5b.
Samochód: Skoda Fabia
Rok prod.: 2004
Województwo: mazowieckie
Post Re: Radio sony, pioneer
koleś napisał(a):
tomekkur napisał(a):
Szkoda że te oryginalne nie ma USB bo bym go nie zmieniał.


No to nie zmieniaj i dołóż USB.


Takie coś:
https://pl.aliexpress.com/item/Car-Audi ... 5c0fi4KPw8

Wpinasz od tyłu i kodujesz zmieniarkę w radiu.

Używam tego w Audi a w mojej Fabii mam wersję bez USB i podpinam Mp3.

A coś więcej na ten temat? Jak kodować zmieniarkę w radiu?


04.01.2019, 04:15
Zobacz profil
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01.02.2009, 21:30
Lokalizacja: Świetochłowice
Posty: 5134
Podziękował: 144
Pomógł: 470

Silnik: AXR-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: GGV - 5b.
Samochód: Ambiente
Rok prod.: 05.2007
Województwo: śląskie
Post Re: Radio sony, pioneer
tomekkur napisał(a):
Jak kodować zmieniarkę w radiu?

Do kodowania obecnego trzeba dodać jakieś cyferki. Nie mam auta obecnie więc nie napiszę dokładnie. Jak masz VCDS to on Ci podpowie.

_________________
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Seat, Audi, VW. 510 150 407


04.01.2019, 15:32
Zobacz profil

Dołączył(a): 06.04.2006, 23:56
Lokalizacja: Zabrze
Posty: 2191
Zdjęcia: 8
Podziękował: 10
Pomógł: 95

Silnik: CJZD-1.2 TSI 110KM
Skrzynia: O2U - 6b, OAM - AUT (1.2TSI 110KM)
Samochód: F3 MC
Rok prod.: 2015
Województwo: śląskie
Post Re: Radio sony, pioneer
Polecam temat : viewtopic.php?p=290904#p290904

Wyszukaj hasło : zmieniarka

_________________
Sprzedaję : > na allegro < lub > na OLX <
F1 - sprzedana Obrazek
OII - sprzedana Obrazek
F3 - obecnie Obrazek


04.01.2019, 17:31
Zobacz profil GG Album osobisty

Dołączył(a): 25.07.2018, 22:18
Posty: 42
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: ATD-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: EMD - 5b.
Samochód: Skoda Fabia
Rok prod.: 2004
Województwo: mazowieckie
Post Re: Radio sony, pioneer
Dobra zamówiłem ten interfejs.
Co do kodowania radia mam vcdsa i wystarczy jak zmienię z 00400 na 00402?


04.01.2019, 23:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL