Teraz jest 08.04.2020, 18:08



Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Bład w Torque 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 23.03.2020, 10:47
Posty: 2
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: BKY-1.4 16V 75KM
Skrzynia: GRZ - 5b.
Rok prod.: 2005
Województwo: dolnośląskie
Post Bład w Torque
Witam dzisiaj podłączyłem swoją Fabie i pokazało mi błąd
TID: $02 CID: $15 Lean to Rich sensor threshold voltage (constant)
MAX:6500
Current: 6666

Co to może być za usterka??


23.03.2020, 10:53
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21.10.2009, 22:11
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 1641
Podziękował: 5
Pomógł: 46

Silnik: inny silnik
Skrzynia: inny model
Samochód: Octavia III Combi TDI
Rok prod.: 2014
Województwo: mazowieckie
Post Re: Bład w Torque
A nie masz jakiegoś bardziej normalnego programu do spr błędów?? Najleiej VCDS.

_________________
PerfectService by DGW
Skoda Octavia III Combi 2.0 TDI 4x4 CKFC
Skoda Octavia 2FL Combi 2.0 TDI
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF


23.03.2020, 11:41
Zobacz profil

Dołączył(a): 23.03.2020, 10:47
Posty: 2
Podziękował: 0
Pomógł: 0

Silnik: BKY-1.4 16V 75KM
Skrzynia: GRZ - 5b.
Rok prod.: 2005
Województwo: dolnośląskie
Post Re: Bład w Torque
wlasnie ze nie mam


24.03.2020, 14:03
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29.10.2009, 22:58
Lokalizacja: prowincja
Posty: 12285
Podziękował: 179
Pomógł: 371

Silnik: inny silnik
Skrzynia: inny model
Samochód: 1Z5/K12
Rok prod.: 2012/2005
Województwo: podkarpackie
Post Re: Bład w Torque
To zapomnij o tym i już. Torque to zabawka.

_________________
O współczesnej drogowej pomroczności dziennej: http://tinyurl.com/jenvmux
Proste jedzenie: https://prostejedzenieblog.wordpress.com
Skrót od tysiąca to "tys.", a nie "tyś". "Tyś" znaczy "ty jesteś".


24.03.2020, 18:18
Zobacz profil WWW
Ekspert Techniczny
Ekspert Techniczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01.02.2009, 21:30
Lokalizacja: Świetochłowice
Posty: 5281
Podziękował: 150
Pomógł: 492

Silnik: AXR-1.9 TDI 101KM
Skrzynia: GGV - 5b.
Samochód: Ambiente
Rok prod.: 05.2007
Województwo: śląskie
Post Re: Bład w Torque
A gdzie Ty mieszkasz na tym Dolnym Śląsku?
Daleko masz do Brzegu? Tam jestAngel.
Albo do mnie na Górny Śląsk?

_________________
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Seat, Audi, VW. 510 150 407


24.03.2020, 19:20
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29.10.2009, 22:58
Lokalizacja: prowincja
Posty: 12285
Podziękował: 179
Pomógł: 371

Silnik: inny silnik
Skrzynia: inny model
Samochód: 1Z5/K12
Rok prod.: 2012/2005
Województwo: podkarpackie
Post Re: Bład w Torque
Nawet jak ma blisko, to już od jutra może nie dojechać...

_________________
O współczesnej drogowej pomroczności dziennej: http://tinyurl.com/jenvmux
Proste jedzenie: https://prostejedzenieblog.wordpress.com
Skrót od tysiąca to "tys.", a nie "tyś". "Tyś" znaczy "ty jesteś".


24.03.2020, 20:57
Zobacz profil WWW
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL